پوران
1404/5/24

این پزشک را توصیه نمی کنم. دستیارشون هم خواهرشون هستند. بله من نظر کاربران دیگر رو تایید می کنم. کسی که از یک طرف خواهر پزشک هست و از طرف دیگر خیلی راحت به کمک خواهر بزرگوارشان ، فرزند آوری دارند. قطعا خودشون رو از همه بیماران بالاتر می دانند و از آن جایی که خواهر ، خواهر خودش رو بیرون نمی‌تواند بکند از سر کار و اگر هم یک درصد بخواهد این اتفاق بیفتد ، میانجی گرهای بسیار قوی و محکم و بسیار نزدیک می‌توانند وساطت کنند ، بله حق بی احترامی به بیمار و تهدید کردن و تصمیم گیری در مورد وضعیت بیمار را به خودشان می دهند .

1 0
گزارش محتوای نامناسب
ماندانا
1404/5/24

رفتار دستیارشون که خواهرشان هستند به نام مونا خانم با بیماران خیلی بد و زننده هست. طوریکه واقعا دلم برای همه بیماران ایشون میسوزه. جالبه که خود خانم دکتر هیچ تذکری هم در مورد رفتار با بیمار به خواهرشان نمی دهند. دقت پزشک بسیار کم هست و اصلا مهم نیست براشون اگه یک بیماری حتی چهل بار ای وی اف انجام دهد و جواب نگیرد. بیماران رو با ذخیره تخمدان بسیار کم وارد سیکل ای وی اف می کنند. ذخیره تخمدان مثلاً دو صدم ، چه جوری تخمک میخواهد تولید کند که حداقل سه جنین بشود !!!!! . ملاک اصلیشون درآمد بالا و داشتن یک مطب بسیار لاکچری هست. نه مادر شدن بیمار

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/5/24

برای بیمار هم وقت کافی نمی‌گذارند. برخلاف همه پزشک ها اگه بیمار بخواهد حتی یک سوال هم بپرسد باید در ویزیت آنلاین ، مبلغ هنگفتی هزینه واریز کند. چون فقط از طریق ویزیت حضوری و ویزیت آنلاین سوال جواب می دهند.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/5/24

خانم دکتر برای بعضی از بیماران ، عارضه های جدی ایجاد کردند بعد از عمل آی وی اف . بیماران بسیاری دچار عفونت شدند. تعدادشان کم نیست. شکایت کردند و در کمیسیون پزشکی نامه های شکایتی از این پزشک موجود هست.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/5/24

خواهرشون، دستیارشون هستند. چون خواهرشون هستند، خیلی راحت به خودشون اجازه می دهند که به بیمارها بی احترامی کنند و برای همه تصمیم گیری کنند. حتی چند مورد به گوش من رسیده که بیمار رو تهدید کردند که مثلاً اگر جواب فلان آزمایشات رو نیاوری ، عملت رو کنسل می کنم. در حالیکه همین مساله رو میشه محترمانه گفت و می‌توانند بفرمایند که بی‌زحمت آزمایشات تون رو حتما تحویل مطب بدید تا عملتون به راحتی انجام بشه.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/5/24

به شدت بی دقت هستند . اصلا به بیماراشون اهمیت نمی‌دهند.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
خانه مراکز ناباروری پزشکان اهدا تخمک/رحم