شهلا
1404/6/11

اصلا نوبت را رعایت نمی کنند. هیچ بیماری شر نوبت خودش نمی‌رود داخل. بیماری که خیلی دیرتر از من آمده بود و وقت هم نگرفته بود، یک ساعت زودتر از من رفت داخل.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/6/11

مشکل نازایی دارم. جواب نگرفتم.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/6/1

عدم رضایت

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/6/1

عدم رضایت.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/5/24

امتیاز خانم دکتر فاطمه سروی در سایت پذیرش 24، فقط 1/6 هست که پایین ترین امتیاز را در بین تمام پزشک های ایران و جهان دارند. در سایت دکتر دکتر ، که 0/1هست. تاکنون پزشکی با یک هم چنین امتیازهای اندکی در کل جهان رویت نشده است. باید رکورد گینس را برای این پزشک در جامعه پزشکی در نظر گرفت . لازم به ذکر است که در سایت دکتر تو و نوبت دات آر آی، از خواهر های مهربانشان برای گذاشتن امتیاز مثبت کمک گرفته اند. خدای متعال یک چنین خواهرهایی بدهد ، اگر مریض را کشتند هم سنبل میشود. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/6/1

موافقم

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/5/24

خود خانم دکتر ، بستگان و خواهر بزرگوارشان رو در سن بالا با دارو درمانی بدون استفاده از روش تهاجمی ای وی اف، باردار کردند و همه بچشون صحیح و سالم به دنیا آمد. باورتون میشه نود درصد از بیماران بالای سی و پنج سال ، بدون استفاده از هیچ دارویی برای تلاش برای بارداری طبیعی با توصیه خود خانم دکتر فاطمه سروی ، در معرض چندین بار حمله تهاجمی ای وی اف قرار گرفتند. لازم به ذکر هست که ای وی اف ، امکان ابتلا به سرطان تخمدان را تا نود درصد در خانم ها افزایش می دهد. بچه های که از طریق آی وی اف دنیا می آیند ، بیشتر در معرض خطر سرطان و حمله های قلبی هستند. تحقیقات در سایت علمی گوگل ثابت کرده. خودتون هم میتوانید تحقیق بفرمایید. اگر ای وی اف خوبه ، پس چرا برای خواهر زاده و خواهر های خانم دکتر فاطمه سروی از این روش تهاجمی استفاده نشده است.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
خانه مراکز ناباروری پزشکان اهدا تخمک/رحم