شهلا
1404/7/29

به هیچ عنوان ایشون رو توصیه نمی کنم. پزشکی که فقط بخاطر کسب درآمد همه بیماران را به انجام عمل آی وی اف تشویق می کند بدون هیچ دلیلی ، نمی تونه زیاد خوش نام باشه. کامنت های منفی بسیار زیادی از خیلی از بیمارانشون در نی نی سایت وجود داره . دکتر تو ، اکثر کامنت های منفی رو حذف می‌کنه. نوبت . آی آر هم فقط عدم رضایت رو نشون میده و آن کامنت های منفی رو نشون نمی ده. اینقدر شکایت از ایشون زیاده که تو سایت پذیرش ۲۴ ، امتیازشون فقط ۱/۶ هست. کامنت های منفی رو هم خودشون خواهش کردند که سایت نشون ندهد. یعنی گفتند که سایت پذیرش ۲۴ ، پاک کنه آنها رو‌ . تو سازمان نظام پزشکی کلی شکایتی دارند. اشتباهات پزشکی بسیار قابل توجهی دارند. در سایت دکتر دکتر ، امتیاز بسیار پایینی دارند و بر طبق گفته خود ادمین ایشان و مدارک موجود، اکثر ویدئوهای اینستاگرام شون از طرفی فتوشاپ ، درست شده که از این طریق میخواهند بارداری مثبت بعد ای وی اف رو نشان بدهند و اینکه متاسفانه ایشون از طریق دستگاه کارت به کارتی که داخل مطب برای فرار مالیاتی گذاشتند ، خصوصیت پولکی بودن خودشأن رو بیشتر نمایش می دهند . اکثر ای وی اف ها و ای یو ای های ایشان منفی میشود. بر طبق پروتکل دارویی استاندارد پیش نمی روند‌ و من دیدم افرادی رو که در موردشان خیلی قصور پزشکی اتفاق افتاده توسط ایشون. خلاصه توصیه نمی کنم و فقط یکی دو جلسه اول به بیمار برای جذب بیمار، احترام می‌گذارند و در ادامه ، رفتارشون کاملا مغرورانه و مستبدانه هست. خواهرشون هم که فارغ التحصبل رشته زیست شناسی هستن و خودشان را جنین شناس و یک دفعه ماما معرفی کردند ، خیلی مداخله های پزشکی گسترده ای دارند و رفتار کاملا بی ادبانه ای با مراجعان داشتند که در سایت نی نی سایت اکثر بیماران نظراتشون رو به صورت کامل از این پزشک محترم و دستیارشون گذاشتند . خواهشم اینه که حتما نظرات در مورد دکتر فاطمه سروی در سایت نی نی سایت را کاملا به صورت کامل مطالعه بفرمایید و از درصد نارضایتی ها از این پزشک محترم و علت نارضایتی ها، مطلع بشوید. توصیه نمی کنم هرگز و تحت هیچ شرایطی . ضمنا ایشون از آزمایشگاه کلیسا و از داروخانه دکتر عرب یار محمدی ، دارند پورسانت دریافت می کنند آزمایشگاه تشخیص طبی فقط آزمایشگاه های مرکزی ، مسعود و دانش خوبه. داروخانه هم داروخانه سیزده آبان بروید. متشکرم از وقتی که برای مطلع شدن از حقایق اختصاص داده آید.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/6/11

اصلا نوبت را رعایت نمی کنند. هیچ بیماری شر نوبت خودش نمی‌رود داخل. بیماری که خیلی دیرتر از من آمده بود و وقت هم نگرفته بود، یک ساعت زودتر از من رفت داخل.

1 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/6/1

عدم رضایت

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/6/1

عدم رضایت.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/5/24

امتیاز خانم دکتر فاطمه سروی در سایت پذیرش 24، فقط 1/6 هست که پایین ترین امتیاز را در بین تمام پزشک های ایران و جهان دارند. در سایت دکتر دکتر ، که 0/1هست. تاکنون پزشکی با یک هم چنین امتیازهای اندکی در کل جهان رویت نشده است. باید رکورد گینس را برای این پزشک در جامعه پزشکی در نظر گرفت . لازم به ذکر است که در سایت دکتر تو و نوبت دات آر آی، از خواهر های مهربانشان برای گذاشتن امتیاز مثبت کمک گرفته اند. خدای متعال یک چنین خواهرهایی بدهد ، اگر مریض را کشتند هم سنبل میشود. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

1 0
گزارش محتوای نامناسب
شهلا
1404/6/1

موافقم

1 0
گزارش محتوای نامناسب
پوران
1404/5/24

خود خانم دکتر ، بستگان و خواهر بزرگوارشان رو در سن بالا با دارو درمانی بدون استفاده از روش تهاجمی ای وی اف، باردار کردند و همه بچشون صحیح و سالم به دنیا آمد. باورتون میشه نود درصد از بیماران بالای سی و پنج سال ، بدون استفاده از هیچ دارویی برای تلاش برای بارداری طبیعی با توصیه خود خانم دکتر فاطمه سروی ، در معرض چندین بار حمله تهاجمی ای وی اف قرار گرفتند. لازم به ذکر هست که ای وی اف ، امکان ابتلا به سرطان تخمدان را تا نود درصد در خانم ها افزایش می دهد. بچه های که از طریق آی وی اف دنیا می آیند ، بیشتر در معرض خطر سرطان و حمله های قلبی هستند. تحقیقات در سایت علمی گوگل ثابت کرده. خودتون هم میتوانید تحقیق بفرمایید. اگر ای وی اف خوبه ، پس چرا برای خواهر زاده و خواهر های خانم دکتر فاطمه سروی از این روش تهاجمی استفاده نشده است.

0 0
گزارش محتوای نامناسب
خانه مراکز ناباروری پزشکان اهدا تخمک/رحم